Thursday, 10 June 2010

Salam Sayang Dari Bangi

Salam untuk semua pengunjung blog aku yang dah bersawang ni....
Pejam celik, pejam celik dah 3 bulan setengah aku berada di tanahair....alasan yang dah lapuk dan selalu aku bagi ialah sibuk dengan tugak harian demi keluarga dan Negara terchenta...ahakkkk!!

Sekarang cuti sekolah, baru rasa boleh bernafas dan dikesempatan ini aku pun ambil peluang untuk jenguk blog Dapur Kayu ni....ampunnnnn untuk semua yang sudi menyinggah ke sini, tapi tuan rumah selalu jer tak de, terima kasih banya-banyak yer...

Mood nak membaking dah mula balik, tapi apa kan daya dapur kat rumah aku ni belum begitu sempurna lagi, oven pun tak mampu nk beli lagi..masih sabar dan bertahan...orang kata alah membeli menang memakai, aku dalam proses mengumpul dana...ehehehh. KA mixer pun masih dalam kotak lagi belum boleh di keluarkan...barang2 baking yang aku bawak dari UK aritu jugak masih dalam kotak....

Tensennnnn sungguh rasanya bila keinginan yang membuak-buak ini terpaksa di tahan-tahan, nak membaking oven tak der, nak beli oven pulak dana masih tak cukup...ngkorang imagine ler macamana rasanyakan!!

Harap2 Birthday anakanda aku yang bakal menjelang bulan Julai nanti semuanya dah tersedia dan aku boleh melepaskan gian untuk mendeko lagi...Begitu jugak keinginan aku untuk membuat kek berdeko sempena majlis pertunangan adik aku yang bakal tiba...membuat kek dan cookies sempena hari raya ......arghhhh!!! banyak plan yg dah aku susun, doakan semuanya menjadi kenyataan....

1 comment:

kak ina kl said...

salam dan welcome back ..duk bangi ajer ek...tak lah jauh..bestnya..nanti dah settle kita jumpa kat kedai bakeri yummy tu yer