Thursday, 28 April 2011

Kek Coklat



First time amik order kek kat sini...perasaan yang mula-mula aku rasa ialah gemuruh dalam masa yang sama excited sebab peluang-peluang yang macam ni jer baru dapat nak mencuba atau nak try skill yang tak berapa ni hebat ni...maklum ler, Amatur yang premature
hekhekhek!!
Malam tadi mata tak berapa nak lelap, risau rasanya hati kalau terjadi apa-apa yang tak diingini pada kek tu dan terfikir-fikir juga apa akan jadi kalau apa yang aku plan tak menjadi...phewww takuttt, walaupun setakat projek puluh henggit tapi risaunya mcm buat projek mega juta-juta gitew!
Kalut sikit, maklum ler buat kek weekdays ni, masa sangat cemburu,..kek dah masuk kotak baru teringat nak amik gambar...
Alhamdulillah semuanya berjalan lancar..ini ialah first step aku, next week ada lagi satu asignment..mudah-mudahan allah permudahkan segala urusan dan impian aku. aminnn!!

Kek coklat ni kawan sekerja yang minta untuk majlis besday anaknya yang akan di buat di Nursery esok....Design lebih kurang macam kek birthday Icha yang pernah aku buat dulu-dulu...

p/s: tak sabarnya nak pegi kelas baking pada 1 mei ni...

2 comments:

Ummi said...

Salam Rozie cayang...amboiiihh menggodanya kek cokelat dia..rajin tul Rozie...ada anak kecik pun sempat amik tempahan...salute!! Cuti ni x pi mana2 ke...heheh

norlie said...

santiknya kek tu..