Thursday, 20 August 2009

Ramadhan Al-Mubarak


Dikesempatan untuk yang kesekian kalinya ini, sempena bulan yang mulia ini...
aku menyusun sepuluh jari memohon maaf sepanjang perkenalan kita sesama blogger di alam maya ni kiranya ada salah silap atau apa-apa sahaja yang menginggung perasaan kalian sama ada sengaja mahupun tak disengajakan...

semoga ramadhan kali ini memberi peluang untuk kita gunakan sepenuhnya dengan amalan yang baik....

Insyallah, Dapur kayu akan beroperasi seperti dalam bulan Ramadhan ni...maaf di atas kekangan yang berlaku dan berterusan hinggakan aku tak mampu nak mengupdate Dapur Kayu secara konsistent...

kenapa aku menyepi..???

Family dari Malaysia dah selamat datang menziarahi kami di Sheffield dan sudah selamat pulang ke tanahair...

kami pun baru pulang dari holiday,

alhamdulillah sejak kebelakangan ini rezeki makin bertambah , aku buat macam2 kerja maka masa makin suntuk rasanya aku lewati dari sehari-kesehari...

dan aku juga sedang dalam "kebuyong"...alhamdulillah masalah "morning sickness " tidak aku lalui setakat ini...

2 comments:

azah said...

salam rozie..haa..ingatkan mak buyong dah mabuk sakan sebab sepi tak berasap dapur tu..anyway selamat mengamalkan ibadah berpuasa semoga cukup sebulan, kalau tak larat jgn paksa2 ya..sila dtg umah akak ambiuk kad....

kak ina kl said...

salam rozie...selamat menyambut bulan ramadhan..seronoklah ek family datang ke sana...

silalah datang ambik kad cyber...sari tu nanti dulu..kalau ada rezeki akak gilah cari kat sana..

pregnant lagi ke? dah berapa bulan?kalau betul tahniah ye..