Sunday, 30 August 2009

Kek Anniversary(Black Forest)

black forest

Pelanggan setia yang tak jemu mengorder dari aku...Pada minggu pertama puasa yang lepas.
TQ very much kerana tak serik2 mengorder...
kek ni 1 1/2 tingkat...1/2 tingkat yg atas tu aku bagi free jer..

isi dalam- tingkat atas, kek coklat
tingkat bawah- kek span coklat..
keseluruhan kek aku lepa dengan whipping cream,
inti tengah aku letak buah Prune dan juice buah prune tu aku basahkan pada kek.
Finishing aku hias dengan buttercream untuk merealisasi kan permintaan tuan punya kek yang inginkan kek bertema warna ala2 kehijau-hijauan.
kes malas nk buat bunga ros, aku try buat rossette...tapi tak menjadi...ehehehe

Nasib baik dapat feedback yang positif, mereka seisi keluarga sangat menyukainya...lega rasa hati aku.

Selamat menyambut ulang tahun perkahwinan yang ke 15 utk Pn Seri sekeluarga...ahaksss

4 comments:

kak ina kl said...

salam dan selamat menyambut bulan ramadhan al mubarak rozie...raya ni tak balik ke malaysia ke?

nanti lehlah cuba resepi nasi tu..

Rozie said...

salam kak ina, slmt berpuasa juga...sure best mkn ngan daging kandar tu...

anese said...

balik sini tak yah masuk sekolah dah kak...penat jadik cikgu...tak pun akak tukar jadik cikgu masak2..enjoy skit!!ajar budak buat kek..eee...bestnya...

umi_e said...

rozie... dah jadi biz woman ekkk :p