Wednesday, 3 September 2008

Perhatian


Perhatian untuk kawan-kawan blog...untuk sementara waktu ini, mamavogue tak berdaya untuk post entry-entry baru secara consistent di sebabkan perkara-perkara yang tidak dapat di elakkan. Sibuk sikit kebelakangan ini, namun cuma bersifat sementara sahaja, ikut musim...kesian tau!! nak pi jamban pun kena buat appointment..banyak sangat xtvt sejak kebelakangan ini bermula selepas sahur hinggalah ke dinihari..


opsss...lupa pulak, aku terima award ni daripada Katak_ayu(lin) dengan Sanyaleeya(saya)..terharu sungguh...thanks sebab ingat kat aku ni.Kali ni aku pulak anugerahkan kat member-member lain. so, 5 orang yang jadi pilihan kali ni utk amik award di atas pentas ialah...

1. Shafidah
2. Ruhil
3. Mat Gebus
4. Nita
5. suhana

lepas-lepas ni sapa yang bertanggungjawab dapat award ni sila edarkan pada yang lain yang belum terima eksss...

4 comments:

tiny said...

Salam kak,
rindulah tiny mcm ni kalau akak tak buat n3 apa-apa...

masz_73 said...

werghhh waris!! tgh kumpul duit raya eh!!!... kalo dah penuh tabung tu.. kirim² larr kat sini...:p

kikiEy said...

knpa bz??

huu.

nati org len rndu,

Shafidah Shamen said...

timakasihhhhhhhhhh!