Sunday, 16 November 2008

Birthday Cake

Sempena birthday hb yang ke 'tut' pada 12hb nov yang lalu

Temanya ialah "budak Sekolah", dah memang hb ku itu budak skolah lagi kannn so mmg seswai sesgt dengan tema tu..ngeh..ngeh....Kek ni kombinasi buttercream dengan fondant. Kek kat dalam tu aku guna coklat kek dari resipi "death by chocolate cake", resipi Nanee hamid sebab resipi kek tu simple , lembut dan lembab aku suka..

Collage65

3 comments:

|| syazwaniadnan || said...

cantikkk sgtt ^__^
kek ape kt dlm tu kak?

Nanee Hamid said...

terrornyee...bule syer resepi fondant? ke..dah ade dah..

Rozie said...

wani,

TQ,bole ler sikit-sikit..tapi ikut mood gak! eheheh. Kek kat dalam tu kek coklat biasa jer.

Nanee,
Terror ker terrorist..ok, akak memang nak buh pun resipi fondant tu tapi smlm tak sempat..nnti tgk kat tajuk Fondant ekss