Saturday, 30 August 2008

Award

dapat award ni kali ke dua daripada masz_73, thanks a lot sebab ingat kat aku...terharu sungguh!!! sorry lambat amik award ni sebab 2-3 hari ni malasss yang amat nak belek blog...huhuhu
award yang ini pulak aku terima daripada blog IzzIzwa, thanks a lot izz coz sudi menganugerahkan award ni kepada aku walaupun kita baru jer kenal, comei sungguh award ni warna pink, aku suka warna pink...masih lagi terharu...sob...sob

so aku nak sharelah kepada kawan-kawan yang lain...sila lah ambil yer, terimalah walaupun dah dapat sebelum ni...

1. Anese FP
2. Hanasyakirah
3.Sanyaleeya
4.Hertiny
5.Aziemas
6.Masz-73



2 comments:

Hertiny binti Laiman said...

Salam Kak,
Dengan bangga nya tiny amik award dari akak nih...thanks kak. so apa persediaan untuk bebuka masa ramadhan nih? ada resepi akak kongsi dengan tiny ye?

saya said...

dah amik dah awardnya. hehhehee... ada lagik tak award? wahh..ngade sungguh saya nih. huwahhaaaa...